Bröllop på Kreta

Bröllop på Kreta
Önskar ni att allt är bokat och klart när ni väl anländer till Kreta för er vigsel har ni hittat rätt!

fredag 19 september 2014

Göra slut

Denna blogg har helt kommit av sig och jag vet inte om jag ska "göra slut". Anledningen är att det finns inte tid och all energi går till "Bröllop på Kreta". Herregud vilken första sommar jag haft. 8 bröllop och det har varit jätteroligt, lärorikt, spännande, nervöst och en massa andra känslor. Att få lära känna paren och efter månader av mailkontakt äntligen få träffa dem och vara med och dela en av de bästa dagarna i deras liv. Rena drömmen!! Jag har älskat varje sekund även om det självklart har varit ett evigt pusslande, ändrande, dubbelkollande och saker i sista sekund. Men jag ångrar inte en sekund att jag startade detta. Till nästa sommar har jag en del nya saker på gång och kommer under vintern kolla upp nya platser och hitta nya samarbetspartner som jag inte tycker att det "klickat" med i år.
För er som inte följer mig på Facebook finns jag på:
www.facebook.com/brolloppakreta

För övrigt har vi haft en underbar sommar. Många bröllop som sagt. Men också 3 veckor i Sverige med barnen där Gekås, krabbfiske, Tosselilla, mys med familj och vänner stod på programmet.
Här hemma blev det bad, sovmorgon, minisemester till Paleochora men också jobb i byn. En skön blandning.

Mitten av september och vädret är fortarande fint. Visar just nu 25 grader även om solen redan gått ner. Trevlig helg till er alla. // Karro

Visar några bilder från senaste bröllopet som var en borgerlig vigsel där jag efteråt fick hålla i ceremonin för brudparet och deras 50 gäster på hotellet. En underbar dag!!!3 kommentarer:

Anonym sa...

Duktiga du! Med en sån fin start har du säkert fått en massa erfarenheter nu, så att det kommer att rulla på som du vill i fortsättningen. Vi som läser din blogg är allt lite nyfikna så skriv ibland i alla fall!
Monica P

Anonym sa...

Vad kul att det blev så lyckat, hoppas fortsättningen blir likadan eller ännu bättre. Du är jätteduktig som gav dej på detta, lycka till och skriv gärna i fortsttningen ibland.
Lena

Anonym sa...

Trist om du skulle sluta helt, det är många år vi följt dig och vi har haft stor glädje av ditt bloggande.

För oss Greklandsälskare är det en förmån att få ta del av en grekisk vardag som vi själva aldrig kan uppleva.

Och ja, det har blivit lite mer Kreta för vår del jämfört med innan vi hittade din blogg.

Susanna och Christer