Bröllop på Kreta

Bröllop på Kreta
Önskar ni att allt är bokat och klart när ni väl anländer till Kreta för er vigsel har ni hittat rätt!

torsdag 26 december 2013

En annandagshälsning

Jag hoppas ni har en fin julhelg med nära och kära. Så här fint var det i Chania hamn idag när vi och en massa greker tog oss dit för en kaffe. Men imorgon säger dom att det ska regna igen. God fortsättning!!!!!

2 kommentarer:

Madelene sa...

Hej,
Din blogg har blivit nominerad till Bästa bloggen om att bo och leva utomlands i Supersavertravels Travel Blog Awards 2013! Travel Blog Awards är en utnämning där vi tillsammans kommer att nominera och rösta fram de skönaste resebloggarna i fem olika kategorier.
Ju fler nomineringar en blogg har, desto större är nämligen chansen att komma till final! Du kan hämta hem en widget till din blogg – den gör det lättare för dina läsare att nominera och rösta på dig! Widgeten hittar du här: http://www.supersavertravel.se/tavling/travel-blog-awards/2013/leva-utomlands.
Vinnarna inom respektive kategori kommer förutom den stora äran även att vinna en utgivning av sin blogg i bokform hos BoDTM – Books on Demand! Lycka till :) Med Vänliga Hälsningar Madelene

Karro sa...

Kul att bloggen blivit nominerad men jag tycker inte att jag förtjänar det då bloggen under senaste året nästan legat helt nere. Men tack ändå.