Bröllop på Kreta

Bröllop på Kreta
Önskar ni att allt är bokat och klart när ni väl anländer till Kreta för er vigsel har ni hittat rätt!

tisdag 12 november 2013

Var är hösten? Eller regnet?

Idag har vi haft målaren här och fått vita fina tak igen inne i huset. Alla fönster och dörrar öppna hela dagen. Ja solsken och t-shirts väder. Fortfarande. Så vi åker väl till färghandeln imorgon för att få kök, tv-rum och hall också ommålad. Jag väljer färg, mannen betalar, det är så det fungerar hos oss. Alla pratar om att vi ska få en kall vinter i år men det är svårt att tro på det. Vi beställde ved och har redan huggt upp det och staplat dessa 3 ton fint. Hade ju världens bästa pappa på besök så då passade vi på att sysselsätta honom lite. Förra helgen var det faktiskt "bara" 18 grader en kväll så då tände vi eld i brasan, hehe.
Annars händer det inte så mycket här. Jag drömmer och planerar fortfarande om "bröllop på Kreta" för så ska min firma heta om det går att köra igång. Den som lever får se, som svärmor säger.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Klart det kommer bli en firma! Bröllop på Kreta vill väl alla ha... ;)
/Kristina

John Göransson sa...

Synd att vi har varit gifta i 22 år, annars hade vi hängt på! Men den nya trenden är ju att "förnya sina löften" eller "renew our vows", som det heter i USA. Jag var på en sådan ceremoni i Lissos förra våren, när två holländska kompisar skulle förnya sina löften. Det var nog då vi slutgiltigt bestämde oss för att köpa hus i Chania.

Så det kanske ska heta "Weddings and vow renewals in Crete)?

Hoppas det blir en mild vinter, eftersom vi firar jul i Chania i år. Det blir tredje gången, men första gången under eget tak.