Bröllop på Kreta

Bröllop på Kreta
Önskar ni att allt är bokat och klart när ni väl anländer till Kreta för er vigsel har ni hittat rätt!

lördag 29 september 2012

Vilket vader!!!

Oj oj vilken septembermanad. Vi har fortfarande nastan 30 grader, sol och hela veckan har havet legat spegelblankt. De turister som varit har denna veckan kommer definitivt att komma tillbaka. Vi borde fortsatta med badandet for havet ar fortfarande varmt men efter sommarens 60 dopp ar vi ratt matta. Och forresten sa ar badbyxor och bikini sa valanvanda att dom nastan ar genomskinliga. Solparasollet har gatt sonder, ena remmen pa strandvaskan gatt av, de billiga strandstolarna fran jumbo har ocksa gatt sonder. Sa beach 2012 ar over for var del!!! Nu vantar mysiga hosten och langtan efter att fa dra pa sig jeans och en stickad troja. Mmmmmm.....mysfaktor!!!!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Jag och min familj har bokat resa till Kreta under höstlovet. Vi har aldrig varit där men hört mycket gott om ön. Jättekul att hitta din blogg här på nätet! Jag undrar dock lite över vädret, det är ju några veckor kvar. Nu verkar det ju som du skriver vara toppenväder men vågar man hoppas på bad och solväder tror du? Sen undrar jag över en annan sak...är det riskabelt att hyra vespor och åka runt på ön. Läste någonstans att det hände en del olyckor. Tack annars för en läsvärd blogg, lätt att drömma sig bort till din värld på en vacker grekisk ö genom att läsa här!

Bertil i Göteborg sa...

Hej Karro!
Vi har precis kommit hem från underbara Kreta! 29 grader varmt när vi landade på kvällen. Längtar redan till nästa resa i maj nästa år. vi ville egentligen stannat i 3 veckor men det gick tyvärr inte denna gången. Nu har vi ju något att se fram emot.Det har ju blivit några år. Kom till Kreta första gången 1998 och blev förälskade direkt. Ha det underbart med familjen.
Bertil med sambo.

Karro sa...

Oktober ar en manad da det kan vara jattefint, 23-25 grader och badvader men vi har ocksa haft molnigt och under 20 grader. Ett ar regnade sa mycket att flygplatsen stangdes och totala oversvammningar. Sa det ar valdigt olika. Ni far bara kolla pa nagon vaderprognos ett par dagar innan ni aker. Vespor tycker jag inte om och du sitter sa oskyddat. Min familj och vanner fran sverige far blankt nej av mig och istallet hyr dom bil.

Bertil, ja ni maste haft kanonvader ju!!! Harligt!! Da "ses" vi i maj igen. Onskar er bra vinter. Ta hand om er.