Bröllop på Kreta

Bröllop på Kreta
Önskar ni att allt är bokat och klart när ni väl anländer till Kreta för er vigsel har ni hittat rätt!

måndag 17 september 2012

Poolhang pa Apollos hotell Ideal Beach i Platanias

Bror med sambo och hennes foraldrar ar besok och bor pa Apollos hotell Sofia, grannhotellet med Ideal Beach i Platanias. I lordags hann vid med en utflykt till vara olivlundar, odlingar och sen ett melon och raki-stopp hos svarforaldrarna. Resten av dagen blev det poolhang. Mina barn tar chansen nar vi har sverigebesok for stranden har dom trottnat pa. Det ar mycket roligare att bada i pool. September ar en "icke-barnfamilj-manad" sa det var barntomt i poolen. Bara medelalders som lag i solstolarna, laste bocker, njot av de skona 28 graderna. Vid 16 borjade det dunka musik i hogtalarna, folket vaknade till lite och drog sig till baren for Happy Hour. Fargglada drinkar, ouzo och ol syntes pa borden. Harlig semester!!!
Men igar sondag kom det forsta hostregnet. Det vrakte ner och askade. Temperaturen sjonk rejalt till 23 grader. Nar regnet antligen slutade kunde vi ga och spela minigolf. Pa vattenfyllda banor. Men har man lovat Kyriakos minigolf sa har man lovat. Blota banor kan inte stoppa honom, han gick runt med wettex trasa och hjalpte personalen att tomma banhalen fran vatten.

Efter regnet ar allt sa friskt och fint. Kvallstemperaturen pa 23 grader lockade fram reflex och gymnastikskor och det blev en joggingrunda innan laggdags. Skont!!! Antligen ar hosten har!!!!

1 kommentar:

Sia sa...

Var har ni oliovlundar någonstans? Vi har i kissamos nära Kolimbari.

Hur mycket turister är det nu i Plataniasområdet? Är det stor skillnad i jämförelse med augusti?