Bröllop på Kreta

Bröllop på Kreta
Önskar ni att allt är bokat och klart när ni väl anländer till Kreta för er vigsel har ni hittat rätt!

lördag 8 september 2012

Hur ska grekerna overleva

Las garna Alexandra Pascalidous text om "Hur ska grekerna overleva".
Sanna tragiska ord om verkligheten. Hur ska vi overleva.......
EU-snubbarna, Merkel och alla har helt missuppfattat Robin Hood historian for i detta land tas det fran de fattiga och ger till rika. Nar ska ni kora den korrekta varianten och ta fran de rika, for gudarna ska veta att de finns greker som ar snuskigt rika och sitter med pengar pa utlandska konton. Svarta, smutsiga pengar. Hur kan dessa greker sova om natten nar dom ser att ett stolt folk haller pa att ga under? Att det sparkas och sparkas pa dem som redan ligger ner? Troligtvis har dom ingen ψυχή, sjal.

4 kommentarer:

Sia sa...

Så otroligt sorgligt och ingen lösning i sikte :(

Anonym sa...

Håller fullständigt med, skulle behövas en ordentlig revolt. Fast vad hjälper det, dom skyldiga skulle ändå slippa undan helskinnade och med pengarna i behåll. Ändå är ju allt så fel!!!
h. Inga-Britt

Bertil i Göteborg sa...

Hej Karro!
Läste artikeln som Alexandra Pascalidou skrev. Skrämmande läsning
tycker jag. Men grekerna är, vad jag märkt, ett stolt kämpande folk. Vi har många vänner som vi har kontakt med året runt både via mail och facebook. Några av dom har tavernor som man kämpar med för att få det att gå runt. Min sambo och jag reser ner till Kreta 14/9 och stannar två veckor. Bor på Bueno i Motakis Village där vi bodde första gången 1998.Ha det jättebra och ge inte upp. Många hälsningar till dig och familjen.
Bertil med sambo Anna-Leena.
PS! Ska försöka hälsa på vår gemensamma bekant Babis Chatsidakis

Jo sa...

Alexandra slår huvudet på spiken igen. Det är vansinne...