Bröllop på Kreta

Bröllop på Kreta
Önskar ni att allt är bokat och klart när ni väl anländer till Kreta för er vigsel har ni hittat rätt!

måndag 16 juli 2012

Fin kommentar....

En kommentar som denna maste bara publiceras  i inlagg sa att alla laser den. Ak till Kreta alltsa!!!!!!

Ann-Sofie sa...
Vi kom precis hem från Kreta efter en fantastisk semester. Vi bodde på Marina Sands och trivdes alldeles utmärkt. Vill bara skriva till alla svenskar som tvekar på att åka till Kreta pga krisen som pågår, vi märkte inte av den på något vis. Det fanns bara trevliga greker som ville hjälpa oss att få den bästa semester vi kunde få! ( Här vill jag bara skriva att personalen i poolbaren på Marina sands var helt otroligt bra, tack Niko och luciana!) Åk till Kreta!!!

Ann-Sofie å Andreas

6 kommentarer:

Victoria sa...

Kan bara hålla med, krisen märks inte alls och vi hade också en superbra semester där. Som sagt åk dit, underbart land och människor, alla är glada och trevliga:)
Kram Victoria på www.victoriasprovkök.se

Anonym sa...

Håller med föregående talare! Åk till den underbara ön Kreta. Fina, glada, trevliga osv människor. Supergod mat, härligt väder m.m

Bertil Rydström sa...

Var på Santorini 2 veckor i maj - juni. Helt underbart. Har inte varit där förut. Denna gången "svek" vi Kreta där vi varit 2 ggr/år sedan 1999. Återkommer dit i september. Ser fram emot denna underbara ö.
Bertil med sambo i Göteborg.

Anonym sa...

Kris eller inte, där är helt underbart oavsett. Bodde på Orfeas i Agia Marina och hade den bästa veckan i mitt liv. Vill åka tillbaka omgående men resorna är svindyra nu :( Jobbigt när man träffade kärleken där och bara hann njuta av den i en vecka. Tror dock inte att det är många som tvekar på att åka dit då i princip alla resor är slutsålda, iallafall längs chaniakusten. Tack för en bra blogg. Hittade den För någon dag sen när jag kom hem från Kreta:) och nu kan jag följa Kreta lite genom din blogg när jag inte själv kan vara där. /Therese

Gina sa...

Ska åka till Kreta 9 september, ska bo på Hotell Theo i Agia marina.
Är dock lite orolig över vädret vid den tiden, brukar det vara ostadigt då? Vilken temperatur brukar det vara i början/mitten september?

Ha det så bra!
Följer din blogg, kul att se bilder osv.

Anonym sa...

Grekland är helt härligt semester ställe. Allt är lagt till rätta för att bara ha semester och slappa av, inte någon vardags stress!
Något jag speciellt tänkte på när jag kom hem, är hur trevliga, possitiva och tillmötesgående grekerna är. Där har vi skandinaver endel att lära..
Ida