Bröllop på Kreta

Bröllop på Kreta
Önskar ni att allt är bokat och klart när ni väl anländer till Kreta för er vigsel har ni hittat rätt!

måndag 4 juni 2012

Strandtennis

Visst ska folk fa spela strandtennis och det ar val bra att motionera lite. Men, stort men, det ar mindre kul att fa boll pa sig hela tiden. Pong, en boll rakt i huvudet, pong, en boll sa valte min frappe. Alltsa vet inte om jag borjar bli gammal och lattirriterad eller vad det ar. Men dessa ping-pong spelare behover ju inte ta upp heeeeela Marathis strandkant dar barnfamiljer vill sitta i narheten av sina barn som leker i strandkanten. Nej stort minus dar. Ha kontroll pa era bollar eller sluta spela. Helst det sista om jag far bestamma.
Annars kan jag meddela att vi har langhelg och annandag pingst idag. Underbart vader och hunnit med tva bad. Idag blir det nog det tredje. Kali ebdomada, bra vecka, till er alla!!!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Vilken härlig blogg du har - man får själv lust att flytta till Kreta när man läser den :) Vi kommer att resa till Makrigialos på sydkusten om någon vecka, och jag undrar om du vet hur länge det kan ta att köra till Elafonissi därifrån? Skulle så gärna besöka stranden där, den verkar underbar!

Hälsn,
Jen

Karro sa...

Jen,
Det dar ar ingen endagsutflykt. Fran ost till vastra delen av on och ratt daliga vagar. Vet inte hur lang tid det tar att kora upp till Agios Nikolas, men sen dar ifran har ni en 3-4 timmar till Chania. Sen fran Chania och ner till Elafonissi ytterligare minst 1 timme. Ska ni bara stanna en vecka hade jag nog sagt att det inte ar vart det. Men annars far ni val se om ni kan hitta nagot boende for 1-2 natter har i Chania for det ar INTE att rekommendera att kora sa langt pa en dag.
Lycka till och trevlig semester!!

Anonym sa...

Tack Karro för ditt snabba svar! Man är väl lite bortskämd med vägarna här hemma i Norden, och tror att man ska kunna susa fram på motorvägar ;) Tänker följa ditt råd och tar Elafonissi någon annan resa då vi valt någon ort som ligger närmare.

Ha en skön sommar!

Hälsn,
Jen

Karro sa...

Betydligt narmare finns Vai. Stranden med palme. Ocksa en kand strand. Har dock aldrig varit sa lang oster ut pa on. Googla pa bilder och info.
Men vi har kanske nagra blogglasare har hos mig som besokt VAI STRANDEN borta pa ostra Kreta? Vad tyckte ni om stranden? Dela garna med er och lamna en kommentar.

Sa Jen, boka Chania nasta gang : )
sa blir det Elafonissi!!!

Anonym sa...

Det finns en strand cirka 1 mil söder/öster från Agios Nikolos som heter Istron Beach. Lugn, mycket vacker sandstrand som verkligen kan rekommenderas. Det går en hel del lokalbussar från Agios Nikolos förbi stranden så det är inga problem att ta sig dit.
Kombinera staden med stranden och vips, så har ni en härlig endags utflykt !

Mvh
Benke

Karro sa...

Benke,
Vi tackar for tipset.
Nagra fler som har tips om ostra Kreta sa skriv garna.
Trevlig helg!!!

Anonym sa...

Om man vill ta bussen från Rethymnon till stranden, vilken strand är då att föredra ? Utan att behöva åka för långt alltså...

/Benke