Bröllop på Kreta

Bröllop på Kreta
Önskar ni att allt är bokat och klart när ni väl anländer till Kreta för er vigsel har ni hittat rätt!

lördag 10 mars 2012

Sonio Beach

"God Morgon" önskade Sofia sina första elever, Kyriakos och Giorgos, imorse till svenska undervisningen. Det är "fröken Sofias" familj som driver hotellet Sonia Beach i Platanias, som ligger med reklamplats överst på min blogg. Förra helgen befann sig Sofia i Oslo på turistmässa för att locka till sig turister till Kreta i sommar. Deras hotell har under många många år haft kontrakt med svensk researrangör men i år står dom helt utan kontrakt och får försöka hitta gäster på annat sätt. Bokningar kan göras direkt på Sonio Beachs hemsida Trevlig helg!!!

5 kommentarer:

eva i Aten sa...

Karro, jättefint att hjälpa dem med lite marknadsföring, hoppas någon nappar! Ändra gärna länken till namnet på deras hotell(namnet på hemsidan). När man gör länkar ska man helst alltid använda viktiga ord, det belönas av Googles sökmotorer. Som länken ser ut nu kommer förhoppningsvis några läsare av bloggen att titta in där, men om du ändrar länken till hotellnamnet kommer du att hjälpa dem lite mer i och med att deras sida får bättre placering hos Google.
Mysigt med svensk skola, minns vår i Hersonissos och så trevligt det var!
Kram
♥♥♥

Sofia Smirlakis sa...

Hej Karro!

Vad fint kortet blev på oss tre! Och tusen tack för din hjälp. Du är en pärla!

Vi ses,
Sofia

Grekland nu sa...

Kul att Kyriakos går på svenskundervisning! Är det många barn? Och nu fick jag svaret på min undran över den där hotellänken på din sida, ska gärna sprida den vidare till bekanta som frågar efter hotelltips!

Karro sa...

Jag skrev hotellnamnet i rubriken för att folket skulle hitta hit genom google men borde kanske ändra i texten också.
Kyriakos tycker jättemycket om svenska undevisningen och fröken Sofia.
I hans klass är dom 6 stycken som är födda 2004,2005. Totalt i de 4 grupperna över det över 30 barn. Många svensk-grekiska barn här!!

Anonym sa...

Hej. Försökte boka rum på hotellet men jag lyckas ej. Vilket datum jag än väljer står det felaktigt ankomstdatum??