Bröllop på Kreta

Bröllop på Kreta
Önskar ni att allt är bokat och klart när ni väl anländer till Kreta för er vigsel har ni hittat rätt!

måndag 30 januari 2012

Veckans väder....

Hittade den här 5 dygns prognosen. Ja det har regnat heeeeeela dagen idag med. Stämmer fint med göteborgspostens prognos alltså. Imorgon och onsdag ska det gå under 5 grader och dom pratar om snö en bra bit ner. Ja hellre snö än regn. Vi väntar med spänning!! Kanske en favorit i repris av Februari 2004.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Måste bara få berätta en luten historia från igår morse, sagda av min döttrar A 5 år och N 7 år.
Jag sa till dem att klä på sig ordentligt då det är kallt ute, -13 grader, då svarar N, kan vi inte åka någonstans där det är varmt tex Gotland. Jag svarar att det är nog lite kallt där just nu, då kontrar lillasyster (som inte riktigt har koll på geografin), vi kan åka till Norrland. Jag svarar lite småskrattande att där är det ännu kallare. Då säger A att vi kan åka till Grekland (dvs Kreta eller Cypern, för där har de varit), men N svarar, fast inte om det regnar, och då säger jag att det är nog stor risk att det regnar där. Efter en liten tystnad säger en av tjejerna, men vad gör de då där när man inte kan bada??

Tja bara att inse att mina barn tror att det enda som händer i Grekland är bad och solsemester, att man jobbar och går i skolan där verkar de inte ha förstått än.
/ Susanne

Karro sa...

Underbara barn och jag sitter här med eftermiddagskaffet och skrattar. Härlig historia och tack för att du tog dig tid och delade med dig.
Du får hälsa dina barn att idag regnar det inte men det är för kallt att bara om vintern så det blir fotbollsträning för pojken på 6 år.
Ha en fortsatt bra dag!!! Karro