Bröllop på Kreta

Bröllop på Kreta
Önskar ni att allt är bokat och klart när ni väl anländer till Kreta för er vigsel har ni hittat rätt!

torsdag 12 januari 2012

Så kom vintern...

8 grader, regn och starka vindar. Det är vår vinter här nere i stan. Uppe i bergen snöar å snöar det. Vägen upp till Omalos är inte ens öppen. Så fort de plogat sig upp har vägen snöat igen och de har fått ploga sig ner tillbaka. Vi hoppas att det blivit bättre till helgen så att vi ( och halva Chania ) kan åka upp och leka i snön. Kaos med andra ord!!!
Vår braskamin jobbar dag som natt men sprider ut härlig värme i alla husets element. Perfekt och vi klagar inte. Veden är ju gratis från våra marker. Men i dessa kalla, blöta och regniga dagar kan jag inte låta bli och tänka på dem som "fryser". För dem som inte har råd att värma upp sina hus. Det ligger snö över stora delar av fastlandet, alltså pratar vi om minusgrader.
Nog för att jag älskar en kall vinter och snö men jag hoppas att våren kommer tidigt i år. Och värmer upp landet och folket.

Bergen gömmer sig inne i snömolnen. Men tänk vad vackert det kommer vara den dagen då molnen försvinner och solen med blå himmel visar sig!!!! Längtar!!!

Inga kommentarer: