Bröllop på Kreta

Bröllop på Kreta
Önskar ni att allt är bokat och klart när ni väl anländer till Kreta för er vigsel har ni hittat rätt!

måndag 16 januari 2012

En dag med snö......

Idag har vi en vacker vy över Lefka Ori bergen. Vi hade moln i helgen då vi åkte upp men klart värt det. Wow, med snö!!!
Omalos platån. Där långt bort kanske ni hade frukoststop innan ni skulle vandra ner i ravinen?

Myyyyycket snö!!!


Vet inte vilket Kyriakos tyckte mest om, att leka i snön eller att få dricka varm chokladmjölk ute i kylan?


För lilla grekinna gick det lite bättre i år även om hon inte var överförtjust och hade stora svårigheter att trampa runt i snön.

100 % svensk och bara ääääälskar snö. Fick knappt i honom någon mat på tavernan förrän han skulle ut igen och skotta snö med några pojkar.En härlig familjdag med nöjda barn, trevligt sällskap på taverna, god "Omalos meny" serverades och gott vin till det!!!


5 kommentarer:

Majsan sa...

Vännen så härligt det ser ut, önskar vi hade någon snö här, Pulkan vi köpte för att dra lillis i står oanvändr :-(
KRAM
Majsan

Tina sa...

Det både ser och låter härligt! Skillnaden är att ni om en vecka kommer att ha 20 plusgrader "nere" hos er även fast snön ligger kvar på berget. Då uppskattar man ju snön! Och sådana grekiska bytavernor finns inte här...

Anna sa...

Men va härligt... Vill oxå bo på Kreta. :(

Karro sa...

Majsan,
Jag ska köpa "rumpepulkor" eller vad det heter när jag kommer till sverige och ha med oss hit hem. Vägen helt upp till Xiloskalo var inte öppen man kunde ju gått och sen åkte pulka ner en bra bit på bergen. Coolt!!!
Får som sagt bli nästa vinter. Imorse hade vi 7 grader när jag körde G till jobbet. ISKALLT!!! BRaskamin går för fullt, dag som natt. Vilken rackars tur att vi investerade i en sån i år.
Kram Kram

heffamamman sa...

Det är ju inte klokt att det kan komma så mycket snö på Kreta! Jag kan tänka mig att barnen var lyckliga. :) Härliga bilder!