Bröllop på Kreta

Bröllop på Kreta
Önskar ni att allt är bokat och klart när ni väl anländer till Kreta för er vigsel har ni hittat rätt!

måndag 18 juli 2011

Lagom är bäst

I grekland är det värmebölja med 40 graders värme och stor SOL över hela landet. I sverige ska det bli runt 15-17 grader och mest regn. Jag skulle gärna vilja ha något "lagom" typ 25 grader och lite lätta moln. Perfekt!!!
Lite svårt att packa resväskorna just nu. Vi har bara sommarkläder men har fått leta upp lite "vinterkläder" och sen får man väl köra strumpebyxor eller tights under sommarklänningarna.
Imorgon drar vi. Oj vad Kyriakos har räknat ner dagarna. Jag med så klart. Chrissi hon förstår inget men hon kan säga "fyfan". Hon menar flygplan. För så fort hon ser ett på himlen säger vi flygplan och hon försöker härma men det låter mest som "fyfan".
Jaja, sweden here we come!!!!

3 kommentarer:

Juni sa...

Håper dere får en riktig fin semester i Sverige. Riktig charmerende med Chrissis uttrykk "fyfan". Herlig med uskyldige små barn :-)Vi har nettopp booket en uke i Agia Marina i slutten av september. Gleder meg :-)

Karin sa...

Haha, jag tycker att det låter som att iaf en av er är riktigt redo för sverige.

Längtar själv bort från värmen nu, är less på att alltid vara klibbig och svettig!

Ha det så jättebra i Sverige!

Kreta sa...

Jag var på Kreta från den 21e juli till 4 aug. Då var det så in i helsikes varmt! Dom sa att den 20e juli var det tydligen nån slags värmerekord :)