Bröllop på Kreta

Bröllop på Kreta
Önskar ni att allt är bokat och klart när ni väl anländer till Kreta för er vigsel har ni hittat rätt!

torsdag 23 juni 2011

Slappt

Det ligger ett sommarlovslugn över huset. Vi kör sovmorgon till 9. Åker till stranden precis när vi vill. Brände ryggen igår, att man aldrig lär sig.
Huset och bilen är fylld av sand. Kyriakos är ute och leker tills solen gått ner. Kvällsmat intas efter solnedgång och barnen är i säng runt 22 tiden.
Har en massa att skriva om och har inläggen klara i huvudet men tiden framför datan är minimal. Passar på att önska er alla en fin midsommarhelg och hoppas ni får fint väder!!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hej "Karro"! Vi är påväg till Kreta Hania igen en gång, nu för att fira vår 10 årsbröllopsdag. Vi skall oxå förnya våra äktenskapslöften. Nu till min fråga, jag skulle behöva få en s.k. brudbukett till den 15.7 och undrar var jag skall hitta en blomsterbutik i Hania? Vi bor i Kato Stalos men där finns knappast nån blomsteraffär?! Hoppas du kan svara hur vi skall gå till väga! Mvh. Ulla från Finland!

Grekland nu sa...

Trevlig midsommar önskar jag er också (även om ni kanske inte firar på nåt särskilt sätt). Låter som om ni har en skön tillvaro just nu...

Lilla Anna sa...

Hej och stort tack för en trevlig blogg! Halkar in här lite nu och då och blir alltid lika sugen på en tur till Grekland. Har precis bokat en vecka i Almirida i början av oktober. Skulle bli jätteglad om du kunde berätta lite om hur vädret kan vara, kanske också om det är någonting speciellt på gång i Chaniatrakten vid den tiden på året. Vi tänker hyra bil och se oss om en del på ön. Varken mannen eller jag är några utpräglade strandpressare, även om barnen naturligtvis vill ta sig ett dopp eller två. Hälsningar!

Karro sa...

Ulla,
Det finns nog en blomsterbutik i Kato Daratso, längst huvudvägen, rakt över ett hotell som heter Nontas, men annars lättare att ta sig in till stan där det finns en massor. De flesta har säkert deliveryservice så den dagen ni vill ha buketten kommer dom säkert ut till Stalos med den. Kolla det när ni beställer. Jag tycker buketterna här är superfina och stora.
I hörnet av Koraka / Mylonogianni inne i stan ligger en butik som jag vet Apollo tidigare beställde uppvaktningar av.
Ligger också ett Floraombud på Kydonias gatan rakt över KTEL busstationen. Gå runt och titta.
Kanske har du en bild av buketten hur du vill ha den och visa upp om det är svårt att förklara.
Lycka till och trevlig semester!!!

Anna,
http://karropakreta.blogspot.com/2008/11/vilken-mnad-ska-man-beska-kreta.html
Här har jag skrivit om väder/månader. Ta en titt.
Kan tänkas att det är Kastanjefest i någon by. Kolla med researrangör eller hör med lokalbefolkningen när ni anlänt. Vet att dom haft en byn Elos som ligger en bra bit in i landet, upp i bergen mot Elafonissi. Ha det så bra!!!

Bertil Rydström sa...

Hej Karro!
Att du inte ligger på latsidan är ju inte svårt att lista ut.Vi önskar dig och din familj en riktigt trevlig och varm midsommar. Här i Göteborg är det just nu grå himmel, kraftig vind och 15.1 grader varmt.men vi SKALL försöka att sitta ute och äta. Skam den som ger sig. Många hälsningar från mig och min sambo / Bertil Rydström

Diddi sa...

Önskar dig och din familj en riktigt härlig midsommar. I slutet av augusti bär det av ner till Kreta igen :) Platanias som vanligt, kanske skulle man prova något nytt? ;) 8e gången vi åker dit. Underbara Kreta :) Ha de nu riktigt gott. Ps: Blir kanske en ouzo till sillen i eftermiddag :)

Linda Ekstrand sa...

Karro, vad mysigt att läsa din blogg igen. Du skriver så bra och roligt. Det är också så himla roligt att följa ditt liv, det låter vääääldigt väldigt mysigt!
KRAM