Bröllop på Kreta

Bröllop på Kreta
Önskar ni att allt är bokat och klart när ni väl anländer till Kreta för er vigsel har ni hittat rätt!

tisdag 17 maj 2011

Inte lätt att vara söt...

Alla föräldrar tycker ju att sina barn är söta. Att vår dotter är söt får jag höra av främmande folk på stan, i bussen, lekparker och andra ställen. På Mega Bowling lekcenter i Souda lånade en servitris vår dotter och gick in med henne till bar och kökspersonal för hon "var bara tvungen att visa denna lilla docka" som hon sa. Måste ha något att göra med att våra barn är blåögda och det är relativt ovanligt här.
Senare kom en liten brunögd pojk några månader mindre än Chrissi och han tyckte väl också hon var söt. Men istället för att klappa fint knep, vred och rivde han hennes båda öron. Min dotter blev helt chockad. När han sen böjer sig fram igen och det som liknar en påbörjade puss på näsan blir 8 tandigt bitmärke runt hela näsan då gallskriker Chrissi.
Värsta uppståndelsen och alla tycker så synd om den lilla blåögda tjejen. Jag med så klart fast mest lider jag med pojkens mamma för tydligen gör han så ofta.
Idag är märkena borta och det är bara en örat som har ett rivmärke kvar. Ja det är inte lätt att vara söt och killarna är efter en, haha!!!

Inga kommentarer: