Bröllop på Kreta

Bröllop på Kreta
Önskar ni att allt är bokat och klart när ni väl anländer till Kreta för er vigsel har ni hittat rätt!

tisdag 17 maj 2011

EngångsgrillDet finns engångsgrill här i supermarketen. Och man kan grilla på stranden. ( I alla fall nu efter månader av regn och brandrisken är noll. Kanske inte så lämpligt senare på sommaren )

Det gjorde vi i torsdags, ute vid Marathistranden. Korv med bröd, alltid lika uppskattat av Kyriakos.

7 kommentarer:

Majsan sa...

Ville bara säga vi saknar er...Theas mormor vill ge henne och hennes föräldrar en resa till Kreta i 1 års present så risken finns att vi kommer hela gänget inkl syster med sambo ;-)
Kram Majsan

Karro sa...

Risken? Risken är ett negativt ord. Och att ni kommer hela gänget är ABSOLUT inget negativt. Yippie vad kul!!! Glöm inte bort att vi är i sverige fram tills den 2 aug.
Tjo ho vad kul!!!

Majsan sa...

Hello igen!
Så hår ser reseplanerna ut för oss :-)
29 aug Flyg Göteborg - Athen, båt till Spetses och några dagar där. sedan till Aegina några dagar sedan till Athen. Flyg den 9 sep Athen - Chania möta upp Theas mormor, moster o morbror och en vecka med dem där !
Vill ju hitta ett bra hus att bo i då så ska leta lite :-)
KRAM

Karro sa...

Jag hoppas att du menar att huset ligger här och inte på de där småöarna. Hello????!!!!

Majsan sa...

Haha nä på Kreta ska vi ju ha ett hus för alla 6 tänkte jag.

eva i Aten sa...

Kul för er att åka hem till Sverige ett tag i sommar, men det brukar ni kanske göra varje år? För oss är det två år sedan nu - kanske kan det bli en liten tur i sommar.

Karro sa...

Eva,
Jag och barnen har åkt en gång sommar och en gång vinter varje år. Får ju passa på innan dom börjar skolan och jag ändå inte jobbar. Sen har jag ju världens bästa föräldrar som sponsrar våra resor : )