Bröllop på Kreta

Bröllop på Kreta
Önskar ni att allt är bokat och klart när ni väl anländer till Kreta för er vigsel har ni hittat rätt!

tisdag 25 januari 2011

Det kända getrepet.....

Någon som känner igen det??? Sett det "live"??

6 kommentarer:

laituri sa...

Hej Karro.

Jag har sett repet live och har också ett foto av det.

C&B-M

heffamamman sa...

Hihi, men visst har jag sett det där repet live. Fast jag var inte fräck nog att fotografera det. ;-) Jag tror att det stod parkerad nån sorts Pickup bil under taket sen när vi tuffade vidare. Den stora frågan är dock - finns det nån get på andra sidan väggen!? :)

Ha det fint i väntan på våren och alla galna turister.

katrin sa...

Till att börja med, tack för en väldigt bra och lärorikt utlandsblogg! :)
Jag och min pojkvän ska åka på vår första resa tillsammans i juli och bestämde oss för kreta. Delvis för att vi hört mycket bra om ön och också för att vi vill bo lugnt, men ändå kunna göra mycket och parta. :) vi ska bo på hotellet bella pais i maleme. Vi har läst att maleme är lugnt, men vet du om det finns något särskilt man bör uppleva i byn. Någon restaurang eller bar kanske? Vi ska vara borta i 2 veckor och vill uppleva så mycket som mojligt. Vart tar man sig om man ska uppleva de bästa klubbarna och barerna? (Vi är 18 år) samt vet du om det finns nagot romantiskt som par bör uppleva? Kanske någon extra romantisk restaurang, någon vacker plats eller kanske någon fantastisk båttur? vi ska absolut besöka chania och platanias, finns det nagot annat vi inte bör missa? Hemskt tacksam för svar, kram katrin.
Http://katrinsord.devote.se

Tina sa...

Jag fattar inte?

Karro sa...

Katrin,
du får titta runt på bloggen. Jag har skrivit om Maleme i tidigare inlägg. Bland annat om Maleme Beach Taverna som vi tycker om.
Googla efter det så finner du säkert inlägget.
Jag svarar väldigt sällan på personliga frågor utan läsare får leta information i tigigare inlägg eller under etiketterna.
Trevlig semester!!

Tina, det är ett gammalt skämt eller vad ska vi säg. "En turist" hade tagit en bild i byn och sände den till mig och det visade sig vara repet som håller svärmors getter.

Ska ta bild på hur det ser ut på andra sidan väggen.
För visst finns det en get där.
Karro

Anonym sa...

Hej, Skulle vara kul om du hade kunnat ha en gammal hederlig frågestund. Så kan ju dina läsare bomba med frågor under ett och samma inlägg. haha Ett kul tips bara. :-) /Anna