Bröllop på Kreta

Bröllop på Kreta
Önskar ni att allt är bokat och klart när ni väl anländer till Kreta för er vigsel har ni hittat rätt!

tisdag 12 oktober 2010

Längtans Ö...

Har du läst boken av Victoria Hislop? Igår började tv-serien på grekiska kanalen Mega. Gripande och de kommande måndagarna behövs näsdukar till hands för redan igår då mamman och byns lärarinna Eleni insjuknade och sändes över till spetälskeön Spinalonga brände tårarna.
Imorse klockan 5 gick mamma o pappa upp för att så passande åka på Apollos utflykt till just Spinalonga. En riktig heldagstur från tidig morgon till kväll. Men för mamma och säkert hela Europa som läst denna bestseller är det säkert värt ett besök. Får höra mer om det ikväll när dom kommer tillbaka.

Har du inte läst boken så rekommanderar jag verkligen den!!

ΤΟ ΝΗΣΙ

Bild från megatv.com med skådespelarena som spelar Giorgos, han som kör sin båt mellan Plaka och Spinalonga och Eleni, hans hustru och byns lärarinna.

4 kommentarer:

UO sa...

Å så heldig du er som får se denne boken dramatisert. Det var en gripende og flott bok, og jeg håper virkelig at norsk eller svensk TV også kjøper serien, slik at vi her "oppe i nord" også får se. Vil nok bli endel tårer, men det tåler vi :-)

Anonym sa...

Underbar bok, hoppas verkligen vi i Sverige också får se Tv-serien.

Hälsning från Värnamo

Grekland nu sa...

Ikväll ska jag försöka se första avsnittet via internet, var upptagen igår kväll. Men jag är spänd på att se hur filmatiseringen är gjord eftersom jag just läst boken. Och självklart blir det ett besök där när jag åker till Kreta!

sofie sa...

hej!är lite sugen på att höra vad ni har för väder där nere nu?en nyfiken läsare som läser din blogg! :)