Bröllop på Kreta

Bröllop på Kreta
Önskar ni att allt är bokat och klart när ni väl anländer till Kreta för er vigsel har ni hittat rätt!

söndag 21 mars 2010

Slut

Min söndagkväll. Lite tid framför datorn då barnen somnat. Vad jag ätit? Ett stort berg med rödbetor och blasten, det så fasen bara vips så var tallriken tom. Tur att det är bara jag i denna familj som äter dem så nu går jag till köket och laddar med ett nytt berg. Mums!!!!

Hoppas ni haft en bra helg!!! Våren är här och det är nu bara 2 veckor kvar till våran påsk. Gemensam i år. Trevligt! Ännu trevligare är det att mamma och pappa kommer ner på långfredagen, yippie!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej
Vi kommer ned på Påsklördag och åker med Apollo. Tror du att det ordnas nåt på hotellen under påsk?? eller ska man söka upp nåt inne i Chania. Vi skall bo på Triton i Agii Apostoli. Kommer vi att frysa på natten??

Hälsning Monica

Karro sa...

Monika,
vissa hotell brukar väl ha någon typ av påskmiddag, grillat lamm. Vet ej hur det är med Triton. Kolla på lördagen när ni kommer hit. Vi firar ju allt om söndagen, påskdagen. På lördagkvällen, om ni inte är för trötta, kan ni ta er inte till stora kyrkan på Halidongatan till högmässan vid midnatt. Speciell upplevelse och fullt med folk. Hittar ni ingen påskmiddag om söndagen kan ni för skojs skull hyra en bil och köra ut på landsbyggden där det kommer grillas lamm i varje trädgård. Härlig doft!! Kanske blir ni inbjudna hos någon familj??!!

Ja man kan frysa om nätterna då husen-hotellen är kalla efter vintern. Men AC går ju att köra på värmen så ni borde inte frysa.
Trevlig semester!!!