Bröllop på Kreta

Bröllop på Kreta
Önskar ni att allt är bokat och klart när ni väl anländer till Kreta för er vigsel har ni hittat rätt!

måndag 8 mars 2010

Billigaste leken


...är klart den bästa. Hemmagjorda små båtar, en liten bäck, mycket fantasi och skratt resulterade till en underbar söndag tyckte Kyriakos.

7 kommentarer:

Tina sa...

Visst är det så! Och jag tror att det många gånger är de vuxna som hetsar barnen till att vilja ha fler, större, nyare och dyrare leksaker. Jag märker ju på mina egna tre att de många gånger är som gladast efter en heldag i skogen! Där naturen får vara leksakerna...

Karro sa...

Sant, Tina! Ett rum som är fyllt med alldeles för många leksaker som mest bara dammar. Sonen är en "utekille" och kan spendera timmar på en strand med att plocka stenar, leka med pinnar, springa i sanddyner och ute sprudlar fantasin och han leker av sig själv. Inomhus är det en helt annan sak och hela tiden frågar han "Vad ska vi göra nu?" och leksakerna på rummet är inte alls intressanta.
Heja naturen och utomhuslekar!!!

heffamamman sa...

Vilken toppenblogg jag snubblade över då jag surfade runt på ämnet Kreta! Vi ska åka till dina trakter sista veckan i maj och jag ska fiska ut en hög med guldkorn bland dina inlägg innan dess. :)

Roligast är ändå hur liten bloggvärlden är. Vi bor i Finland men bodde tidigare i Holland. Under de åren lärde jag känna en massa svenska mammor runt om i världen över nätet. Varav du har två i din bloggroller. Ullis i Israel och Cissi i Holland. Cissi har jag träffat IRL många gånger. Ganska kul! :D

Söta barn du har och en intressant blogg! Ha det bra - jag hör av mig igen om det är nåt specifikt som jag undrar över innan resan.

Svensk chekchouka sa...

hundraârig lek som fortfarnade slâr wii!
heffamamman känner ju jag!!
Kram Karro, du verkar komma igâng med bloggandet igen, det är kul!

Sofia sa...

Råkade hitta till din blogg, den är verkligen rolig och intressant! Anledning varför jag kom hit var för jag sökte lite på google om hur krisen påverkar arbetsmarknaden i hos er. Jag känner några i Platanias som sa att om jag ville kunde dem fixa så jag jobbade en hel sommar där, vilket jag hemskt gärna vill! Hur krisen kommer påverka detta är jag dock lite orolig över, är det många som förlorar sina jobb? och framför allt, är det extra svårt att få jobb nu? Och tack för en väldigt mysig och intressant blogg :)

Eva Henriksson sa...

Ja utebarn hittar på massor utomhus. Jag har ett utebarnbarn!
Han vill göra grilleld i skogen eller sova i tält eller leka i bäckar och snö. Han skottar och hackar och med en båtösskopa har han haft jättekul. Mycket roligare ään en hink Det kan vara något för din kille?

Karro sa...

Sofia, kontakta dina bekantar i Platanias och hor med dem. Visst har vi arbetsloshet och kris har men sasongsjobb finns sakert anda.
Lycka till!!!

Heffamamman, varlden ar allt bra liten!!