Bröllop på Kreta

Bröllop på Kreta
Önskar ni att allt är bokat och klart när ni väl anländer till Kreta för er vigsel har ni hittat rätt!

onsdag 17 februari 2010

Här är orsaken...


..till att jag inte bloggar så mycket längre. Jag är helt uppslukad i familjelivet. Det är full rulle. En mix av ett tålamod som ibland tryter men som lika snabbt byts ut mot ett stort skratt och en glädje över två helt underbara barn // Karro

8 kommentarer:

Grekland nu sa...

Det förstår jag fullständigt!! Och du gör helt rätt att satsa den tid du har på de ljuvliga små...

Eva Henriksson sa...

Jag håller med (men saknar dig)!
Klart barnen ska ha tiden och kraften.

Jo sa...

Men så mysigt! Blogga gör man för sig själv, så det finns ingen anledning att känna press för det. Njut så mycket du kan. Fantastiskt söt liten guldklimp du har. Ja, söndagen med, för den delen. KRAAM!

Melanie sa...

Hej Karro. Hittade din blogg via google. Undrar om du kanske skulle kunna svara på lite frågor. Jag vill åka till Kreta med min pojkvän, har aldrig varit där förut. Vill ha lite tips på vilken ort jag borde besöka då vi vill stanna i 5-7 dagar ungefär, vi vill åka i mars eller april. Vi vill ta det lungt, bada och sola på fina sandstränder, äta gott och hamna på ett bra hotell med pool inte allt för dyrt. Vi vill som sagt inte betala allt för mycket då vi sparar till en större resa längre bort i december. Du som verkar jobba inom turism kanske har koll? På vilket/vilka flygbolag som är billigast ifrån Sverige och vilket/vilka hotell som är OK inom komfort och priser. Skulle uppskatta högt om du hade lite tid till att svara. Har alltid velat åka till Kreta. Är Karpathos ett bra alternativ?

Svensk chekchouka sa...

gullunge, vilken klimp!
njut, tiden gâr sâ fort!
kram

Mini sa...

Hej Karro! Jag skulle vilja ställa några frågor till dig ang. reseledaryrket om det går bra och om du har lite tid över. Har du någon mail som jag i så fall kan skicka mina frågor till.

Vilka fina barn du har och din blogg är alltid spännande att läsa!
Bästa hälsningar
Mini på Samos

Anna Smedberg sa...

Hej Karro!!! Förstår att du väljer att ha ditt fokus på dina guldklimplar, gulligt kort på lilltjejen. Kram Anna

Anonym sa...

Hej Karro...

Jag hittade din blogg när jag googlade efter väder på Kreta. Jättefin blogg du har och vilka guldklimpar till barn!! Jag och min mamma ska besöka Kreta för första gången i april, vilket jag ser fram emot mycket. Ser att ni har härligt varmt nu, hoppas att det håller i sig! /Nettan