Bröllop på Kreta

Bröllop på Kreta
Önskar ni att allt är bokat och klart när ni väl anländer till Kreta för er vigsel har ni hittat rätt!

söndag 3 januari 2010

Inte alltid som man tänkt sig....

Julen blev som den blev. Orkade faktiskt inte lägga ner så mycket energi i år och sen hade jag ju i bakhuvudet att vi ska fira en försenad julafton den 16 Januari i Sverige, så då får jag min julmat och mys. Julaftonen slutade med att vi nattade barnen i byn sen drog jag och Giorgos på taverna och åt gott, drack vin och satt i lugn och ro. Härligt!!!
Sen jäklars blev det bouzouki och Elli Kokkinou fram till morgonkvisten. Eftersom dessa bouzoukibesök numera är rätt så sällsynta för oss så rockade vi loss rejält ( jag dansade ju till och med på scenen, haha ) och vi kom hem lagom till soluppgången 07,10.

Sen kom påskafton. Ja man kunde i alla fall tro det om man gick ut i det härliga vädret. En varmare nyårsafton kan ingen i släkten minnas. Det var 28 grader och folk badade i havet. Vi åkte till stranden och gick en sväng. Svettigt värre. På nyårsafton satt vi ute på balkongen i bara kortärmat. Inte ens jacka på sig vid 12 slaget. Tänk er att ha 23 grader mitt på natten.
Imorgon är det måndag. En vanlig dag. Tillbaka till lite mer rutiner och får man lov att säga "Tack å lov är December månad över"? Varför har liksom alla namnsdagar klumpat ihop sig i den månaden? Och sen till på köpet har vi en drös med födelsedagar. Och sen jul. Och sen nyår.
Pust. Men nu är allt det över och vi går också emot ljusare tider.
Här ligger jag och myser!!!

4 kommentarer:

Eva Henriksson sa...

Vädret är ju oberäkneligt även här men aldrig så att sommar och vinter blandas.........
Nu har vi verkligen VINTER.
Så roligt med Sverigeresan.
Det sitter väl en familj och väntar?
Ni får säkert låna kläder för detta svinkalla klimat.
Får ni åka alla fyra?
Lycka till.

laituri sa...

Yassu.

Här har vi -25C och det blir bara kallare.
Gissa om man vill söderut!?

Hälsningar
C&B-M

Laura N sa...

HEJ! Hittade din blogg via google-sökning på Gerani på Kreta. Trevlig :) I mars 2009 skrev du om en vännina där hennes man äger ett hotell där (creta sun). Kan du rekommendera det och vad är det för priser? Hittar inga på hemsidan. Vi är ett par med en liten kille på snart 2 år. Om du kan, hör gärna av dig till lauranorrman@hotmail.com. TACK på förhand!

Wallander sa...

Tacck Karro!
Du förgyller dagarna vardagen. Det är alltid lika spännande att läsa din blogg.

<3 L.