Bröllop på Kreta

Bröllop på Kreta
Önskar ni att allt är bokat och klart när ni väl anländer till Kreta för er vigsel har ni hittat rätt!

onsdag 18 november 2009

Och vädret?


Jo tack det är över 20 grader och strålande sol. Och det behövs. För hade det varit lika grått, regnigt och trist som i Sverige hade ingen bott kvar i detta land med den sämsta ekonomiska situationen, omöjlig byråkrati, skit pension och låga löner.
Sad but true!

6 kommentarer:

Tove sa...

låter bekant...

Svensk chekchouka sa...

asg!! jamen visst!!!

Jo sa...

Ja, vackert som få ställen på jorden är det här. Men smutsigt till frustrationens bristningsgräns under ytan. Försöker att inte tänka för mycket på det för jag blir så vansinnigt förbannad.

Veronica sa...

Det låter som att vi bor i samma land... Bara ett hav emellan :)

Kram

Eva Henriksson sa...

Verkligen bedrövligt att de inte har kommit längre!!!
Tyvärr är vi inte så långt komna heller som jag tycker vi borde vara.
Mem jag plockade höstkantareller igår. En fantastisk tillgång som vi har!!!!!!Det gäller att ta vara på guldklimparna för solen ser vi inte till alls. Sorg.

Anna sa...

Lite till Greklands försvar (angående kommentaren ovan) så har Sverige haft fred i 200 år... I Grekland har det nu gått 35 år sedan diktaturen och det är den längsta tid grekerna levt utan krig och konflikter sedan det blev fritt 1821. Innan dess rådde det ockupation i 400 år...

Det finns supermycket att göra här, jag blir ofta frustrerad likt Karro. Men... det är inte lätt att vara ett litet fattigt land som hamnat på efterkälken.