Bröllop på Kreta

Bröllop på Kreta
Önskar ni att allt är bokat och klart när ni väl anländer till Kreta för er vigsel har ni hittat rätt!

tisdag 1 september 2009

Fortsättning följer....

Till familjen, släkt, nära och kära så kan jag berätta att min privata blogg med lösenord nu har "kommit igång" igen. Välkomna tillbaka dit!!!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas att du inte slutar skriva här... för den här sidan är hör ju till "klicka-runt-varje-dag-kategorin-och-checka-läget"

;-)

//Maja

Anonym sa...

Definitivt! Vi är många som är spända på hur det går...

Hittejoel

Eva Henriksson sa...

Bra med den här sidan för oss andra som tycker det är kul med ditt liv i Chania och varje dag tittar jag. Du skriver så bra och jag blir engagerad i ert liv.....fast jag inte känner er.
Kram

Anonym sa...

Jag hoppas oxå att du förtsätter att skriva din trevliga blogg, väntar med spänning till september =O) !!!

Annika Halmstad sa...

Säger som de andra... Hoppas verkligen att du fortsätter att skriva här....

Therese sa...

Hejsan Karro!
Hoppas verkligen att du inte glömmer bort oss här,din blogg är väldigt bra.
Har sjäv bott på Kreta,(Heraklion/Hersonissos )över 5 år med min man men nu är vi hemma ett tag i Sverige.Älskar detta land!!
Ser fram emot fortsättning följer...
Kram Therese

Martina sa...

Håller med alla andra! Sluta inte skriv här, kollar din blogg varje dag! Besökte Kreta två veckor i augusti och tycker det är så kul att se uppdateringar därifrån!

Anneli sa...

Hej Karro! Har i över ett års tid följt din BLOGG...Den har blivit som ett gift =) Jag är 42år, bor i Eskilstuna är gift och har två barn. Åker varje sommar till Grekland och de två senaste åren har vi varit till Kreta/Chania. Har många gånger tänkt att skriva till dig. Ville också tala om för dig, hur mycket jag gillar din blogg och att läsa om ditt liv i Chania. Hoppas på en fortsättning. =) Hälsningar Anneli

Camilla sa...

Hej, jag bara undrar en sak: jag och min sambo åker till kreta på söndag och ska bo i kalives, hur långt är det om man vill åka därifrån och vill besöka stranden elafonissi? Tacksam för svar, Camilla