Bröllop på Kreta

Bröllop på Kreta
Önskar ni att allt är bokat och klart när ni väl anländer till Kreta för er vigsel har ni hittat rätt!

fredag 28 augusti 2009

Tröttnar inte

Ifrån svärföräldrarnas odlingar hämtar vi nu hem bland annat tomater, paprikor, auberginer, cocktailtomater och potatis. Detta i småbitar i en form med kinesisk soja, olivolja, flingsalt och peppar över och in i ugnen. Mums, mums, jag kan äta hur mycket som helst. Och varje dag!!!!

6 kommentarer:

Bella sa...

Jag brukar ha lite basilika med men håller med om att man inte tröttnar...hur gott som helst! och nyttigt!

Anonym sa...

Bra tips även om jag anar att era grekiska grönsaker smakar lite mera.....Lena

Tina sa...

Kinesisk soja i grekisk mat?

Lisa sa...

Mmmm! Later jättegott!

Hur är det med dig annars? Star du ut i värmen?

Kram Lisa

Karro sa...

Tina,
den grönsaksblandningen är väl inte grekisk direkt. Det var min moster som bjöd på denna underbara blandning i somras när vi var i sverige och sen har jag fortsatt med det här.

Lisa,
Jag mår fint tack. Det är inte så varmt längre, tack å lov.
Mina hemska sammandragningar ger inte med sig och allt jag gör går i slowmotion fart. Lite irriterande och trött på det. Men som sagt, bara 3 veckor kvar nu så jag ska inte klaga.
Följer dig i din blogg. Stor Kram till dig.

Eva sa...

Såg verkligen supergott och dessutom nyttigt ut. =)