Bröllop på Kreta

Bröllop på Kreta
Önskar ni att allt är bokat och klart när ni väl anländer till Kreta för er vigsel har ni hittat rätt!

fredag 28 augusti 2009

Säkert jättetrevligt.....

....för turisterna att åka dessa små minitåg. Men att som bilist ligga bakom i en bilkö och puttra i 25 km/h är mindre roligt. Jaja, jag ska knappast klaga då jag varken var stressad eller skulle iväg till jobbet eller dagis. Jag puttrade bara ut på en utflykt och hade knappast någon tid att passa.

8 kommentarer:

Eva Henriksson sa...

Om man inte är handikappad eller har småbarn så är det bättre att gå. Så roliga är väl inte småtågen.....Och i Chania! där vet jag hur trafiken kan vara...Mycket värre än i Stockholm!
Usch där kör inte jag.

Kitten sa...

Summer Dream i retymnon. eller ah jag jobbar inte "pa riktigt", lar mej och hjalper till lite sa jag kan jobba nasta sesong.

hehe jo jag har inte riktigt vant mej vid de an. Men de kommer hoppas jag.

sara sa...

Hej!
Har en liten fråga ska åka till kreta aghia marina nu på onsd med mina 2 barn o en kompis som nyss varit där som säger att svininfluensan "härjar" på ön. tänkte att du som bor där kanske vet lite mer.törs man åka dit med två barn?
Mvh Sara

Anonym sa...

Hej,
jag har precis halkat in på din blogg, kul! Eftersom jag inte följt dig vet jag inte om du skrivit om detta, men jag undrar lite om hur det är att flytta till Grekland. Vad finns det för arbete och chans till inkomst? Älskar Grekland och har även träffat en grekisk man. (men vet inte hur det ska utveckla sig pga avståndet) Jag är i 30 års åldern och känns osäkert med jobb. Har lång erfarenhet av restaurang o hotelljobb men är det inte bara för 20 åringar?? Suck, vill så gärna försöka men vet inte hur jag ska gå tillväga..
Mvh Petra

Eva sa...

Oavsett om man är stressad innan så blir man det då efter att ha legat bakom en sådan. Ve och fasa!

Tina sa...

Det borde inte vara tillåtet för dessa tåg att åka på "vanliga" vägar. Allvarligt! Tänk om en ambulans eller brandbil måste komma förbi...

Birgitta sa...

Hej! Jag har med glädje följt med din blogg det senaste året. I fjol i maj var vi första gången till Maleme/kreta och blev jätte förtjusta. På lördag kommer vi igen och den här gången ska vi bo i Gerani/Hotell Caldera Creta Paradise. Stora kramen....hör gärna av dig!

Karro sa...

Sara,
svininfluensa "härjar" nog inte här mer än på andra ställen. Tycker/tror att allt är uppförstorat. Det landar 1000 tals turister här i veckan och inget har stoppat dem.

Petra,
Allt är väl värt att prova. Din grek kanske genom kontakter kan hitta något jobb till dig. Du måste ju börja någonstans och lättast som utlänning är att få jobb inom turismbranschen, hotell, butik, restaurang, bar. Kanske inte något jobb som du skulle göra i sverige men ett jobb och du får prova hur det är att leva i grekland och nära kärleken.