Bröllop på Kreta

Bröllop på Kreta
Önskar ni att allt är bokat och klart när ni väl anländer till Kreta för er vigsel har ni hittat rätt!

torsdag 9 juli 2009

Annorlunda kväll

Ja vad ska man säga. Kombinationen av sena turister tillbaka från Gramvousa ( Giorgos stod med bussen vid hamnen och väntade å väntade ) , en 7 månaders graviditetsmage med lite väl mycket sammandragningar, familjens trötthet från namnsdagsfirande, ett fullbokat Destijl och en sen sjungandes Remos gjorde att kvällen blev så här istället.
Vi gick ut och käkade tillsammans och på hemvägen vid 23,30 promenerade vi längst stranden och satte oss på Destijls strandsida. Förbandet spelade å spelade å spelade, men ingen Remos kunde vi höra.
Pappa och son lite halvtrötta och tycker att mamma får ge sig så att vi kan åka hem. Mamman står på sig och säger att hon måste höra 3 låtar. Så efter midnatt kunde vi höra honom komma ut på scenen och drog igång den ena låten efter den andra. Ok jag kanske inte fick "se" honom igår men gott och väl en mysig kväll med familjen och hörde ett par låtar live. Bättre än inget.
Gu´ nåde dig om du inte kommer till Chania nästa sommar!! Då jäklar ska jag dricka whisky, hänga längst fram vid scenen och sjunga med på alla dina låtar. Deal?

1 kommentar:

Anonym sa...

Kanske kan sammanstråla då! =)
Du, jag, Remos och alkoholen...*haha...
"Ena ena"...
Saknar dig Sulan!
Stor Kram Tessan