Bröllop på Kreta

Bröllop på Kreta
Önskar ni att allt är bokat och klart när ni väl anländer till Kreta för er vigsel har ni hittat rätt!

lördag 23 maj 2009

Beachboys!!!


Ojoj vilka strandkillar. Tänk om ett par år, då kommer kanske dessa grabbar hänga hela sommaren på stranden, lira lite strandtennis, spana in och flirta lite med de svenska turisttjejerna och för att jäklas lite med dem pratar dom engelska med tjejerna fast att dom i själva verket kan svenska. - Where are you from? Sweden? Ohh very nice country.
När tjejerna fnittrar och säger till varandra "Men gud han är ju bara sååååå söt" har kanske Apostolis och Kyriakos svårt för att hålla sig och kanske tänker dom tyst "Jo tack, du är inte så tokig heller".
Hahaha!!!

4 kommentarer:

Marie & Fralle sa...

Yes, Fralle undrar nu när Kirre kommer och leker med honom :-)

Ses snart!

KRAM

Anonym sa...

Hejsan Karro
Har blivit tipsad om din blogg av Elenor Dahlgren som för ett bra tag sen jobbade på apollo. Vi kommer åka till Chania i början av juni och jag undrar om det finns båtturer som man kan boka för bara 8 personer eller är man hänvisad till de turer som "alla" andra åker. Jag och min syster skulle vilja åka på ngt för bara vår familj eftersom vi är i Grekland för att fira vår pappas 60-års dag. Har du ngt bra tips så maila mig gärna på familjen@nurman.se

Eva sa...

Blir väldigt sugen på Grekland när jag ser dessa badande herrar!

Karro sa...

Till anonym,

Det utgår många båtturer ifrån hamnen så ni kan väl åka in första dagen/kvällen och gå och fråga där. Kan inte komma på eller minnas någon som kör privata turer.
En gång hade vi konferensgrupp som hyrde en båt för badtur i Soudabukten men dom var ju 40 personer. Priset måste bli rätt saftigt om ni bara är 8 personer.
Trevlig semester!!