Bröllop på Kreta

Bröllop på Kreta
Önskar ni att allt är bokat och klart när ni väl anländer till Kreta för er vigsel har ni hittat rätt!

torsdag 2 april 2009

Hyrbil

Till er som mailade angående hyrbil runt påsktider.
Jobbar man inom turismbranschen så är man van vid att jobba alla högtider. Det spelar ingen roll om det är påsk. Visst för "vanliga affärer", skolor, myndigheter och kommunala platser är det annorlunda öppettider, men för turismbranschen brukar det inte vara någon större skillnad.
Jag tror säkert att ni kommer att hitta en hyrbil här nere på plats. Ni reser ju också med Ving, så deras "sammarbestpartener" borde ju har kört igång och har öppet. För att vara säkra kan ni med mail kontakta researrangören innan avresa.
Samtliga biluthyrningskontor på flygplatsen är öppna året om och ni kan ju alltid höra där vi ankomsten om de har kontor bort mot Platanias eller om ni kan få en broschyr och telefonnnummer från dem att ringa och boka en bil.

Lycka till och trevlig semester!! Idag skiner solen, igen, och vi har härliga 18 grader nu på morgonen. Hoppas att det håller i sig nu!! // Karro

2 kommentarer:

Eva Henriksson sa...

Vi hyr holiday Auto hemifrån och den avhämtas alltid direkt efter landningen. Super....

Göran & Carina sa...

Tack för ditt svar Karro! (och även du Eva H, i din kommentar)
Vi satsar nog på att hyra bil direkt på flygplatsen. Då kan vi ju få köra i den nya rondellen du skriver om i ett annat inlägg :)