Bröllop på Kreta

Bröllop på Kreta
Önskar ni att allt är bokat och klart när ni väl anländer till Kreta för er vigsel har ni hittat rätt!

söndag 11 januari 2009

Strömavbrott

Via en annons i tidningen och på meddelanden uppsatta på träd och stolpar här i området kunde vi läsa att idag söndag skulle vi vara utan ström från 08,00 till 16,00. Vi hade sovmorgon till 08,30 men vaknade ändå till ljud från TV:n och kaffet kokade. ( min man går upp tidigt även under sin lediga dag ). Nu är klockan strax 12,00 och vi har fortfarande ström. Kan det bero på det dåliga kalla vädret och regnande som gjort att kommualarbetarna inte vill bege sig ut eller tycker dom lite synd om alla oss som får sitta inne i kalla hus utan värme och någon varm mat på bordet?? Hmm....tror på det första. För skiner solen imorgon så kan jag lova att det är tyst på min blogg för japp då stänger dom säkert av strömmen. Helt oplanerat utan information till oss.

2 kommentarer:

cajbee sa...

Det är inte kul med strömavbrott. Vi bodde på Iolida Village i höstas och vi hade rummet direkt ovanför reservgeneratorn som rusade igång när strömmen gick. Strömavbrottet varade bara i 4 timmar så vi fick lite sömn frammåt 6 tiden på morgonen. Hälsningar. C & B-M

Ulf sa...

Habiba00Sådant har jag "aldrig" varit med om! Man läser på stolparna ner efter Pandelakis att i morgon finns det ingen ström.
Ok, förbereder dator och batteriaggregatet. Händer ingenting på hela dan och inte nästa och inte nästa!
-Pang säger det så är helt plötsligt strömmen borta i över ett dygn.
Detta var i samband med att de grävde ner kablarna i gatan och byggde nya avloppsnätet.
Hela denna story följdes av många på Kalimera då jag rapporterade med foto och kommentarer varja dag.
Många frågade om detta var verkligt.
-Nej!
-Det är Kreta!
Som ytterligare grädde på moset när allt var färdigt kom det ett regn och hela långa gatan försvann en meter ner i backen.
Ett utdrag ur livet.