Bröllop på Kreta

Bröllop på Kreta
Önskar ni att allt är bokat och klart när ni väl anländer till Kreta för er vigsel har ni hittat rätt!

söndag 10 augusti 2008

Söndag - familjedagen

Så har vi bestämt våra planer för dagens lediga dag. Det blir stranden utanför Georgoupolis, byn mellan Chania och Rethymnon.
Dax att packa alla väskor och smörja in oss med solkräm.

Trevlig helg och bilder kommer senare!!!

3 kommentarer:

Reinhard sa...

Hej Karro !
Det var mycket trevligt att få läsa dina erfarenheter från Kreta.
Jag är också förälskad i Grekland,Kreta och Kalives. Vi har goda vänner där som äger Hotellet "Blue Sea" på vägen till den lilla båtshamnen vid strandpromenaden . Familjen heter Andreas Lionoudakis .Om du kommer ditt någon gång kan du ju hälsa från mig. Min fru och jag och även våra barn och barnbarn har varit på Kreta 8 ggr. och finner att detta är det bästa resmål för oss .
2008 var vi i Georgiopolis och stormtrivdes. Men at du länktar efter 21 gradigt väder i sverige på din semester är för oss svårt att förstå. Var glad att du lever i "Paradiset" redan nu . Men vi är olika och har olika behov.
Jag hoppas att komma till Kreta i år 2009 men finanskrisen gör det inte lätt då min fru och jag är
60+. Vi önskar dig lycka till med ditt liv på Kreta och vem vet ,kanske träffas vi en gång. Många hälsningar frå Halmstad och Reinhard Busch ( född tysk, men en som behöver vatten + kunna snorkla)

Karro sa...

Lik väl som ni alla längtar efter sol och värme på er semester så längtade jag efter "mindre sol och värme". Bor man mitt i solen kan man faktiskt bli trött på värmen tro det eller ej.
Så som Kirunaborna blir trött på vintern och snön och längtar efter vårväder om våren. Du förstår säkert.

Alla hoppas vi att denna finanskris ska gå över, och då ses vi kanske.

Hälsningar

Reinhard sa...

Du har så rätt. Och nu är det nästan 22 grader här i Halmstad.Så varmt har det inte varit sedan April 1991. Nu skall jag ut och plantera syltlök och persilja .Ha det gott.Reinhard