Bröllop på Kreta

Bröllop på Kreta
Önskar ni att allt är bokat och klart när ni väl anländer till Kreta för er vigsel har ni hittat rätt!

söndag 3 augusti 2008

Limnoupolis - vattenlandetUnderbar dag!! Skönt att slippa sand överallt. Bad, bad, bad och bad. Vi kom vid 12,30 tiden och dessvärre var alla solbäddar vid barnpoolområdet upptagna. Söndag och högsäsong, vad hade vi väntat oss??? Träffade tack och lov några vänner som begav sig hemåt strax efter vår ankomst och vi övertog deras platser på första raden. Perfekt! Alla solstolar ( dom i plast ) på området är gratis FÖRUTOM dom vid barnpoolområdet ( dom i trä ) och för dom betalar du 5 euro för 2 stolar och 1 parasoll.
Vi åt lunch på snackbaren. Fanns många menyer typ, hamburgar, club sandwich, spagetti med köttfärssås. Alla meny med dricka inkluderat kostade typ 8 euro.
Vattenlandet "stänger" kl 18,00 eller rättare sagt då stänger dom aktiviteter och banor och man får börja avsluta sin dag.
Om kvällarna hålls det fester på vattenlandet. Idag förberedde dom för ett barndop. Det är vanligt att man har dopet i kyrkan, så klart, och sen efteråt en stor fest. Var tvungen att ta en bild på det med. Såg himla mysigt ut. Tål att tänkas på.....om det skulle komma något syskon i framtiden.
En lyckad söndag!! Kan verkligen rekommendera stället.

Rakt över vattenlandet kan man köra gocart. Kyriakos provsatt en inne på vattenlandet. Vi hade inte tid idag att köra gocart, får bli en annan dag.

Tog kort på prislistan också, så klart. Priserna är för vuxna, sen barn mellan 6-12 år, sen för dom som bara vill utnyttja poolerna och inte banorna. Man får armband i olika färger beroende på vad man betalt för.
Det är billigare pris efter kl 15,00 men det skulle jag nog inte rekommendera. Då har man liksom bara 3 timmar på sig, känns lite lite. Klart värt att spendera en halvdag där som vi gjorde.
Tiden går ju fort när man har roligt, eller hur???

1 kommentar:

emelie sa...

Hejsan, har försökt hitta när dessa har öppet. Vi anländer till Chania den 22 Oktober. Mvh Emelie (ska nu fortsätta klicka mig igenom din blogg.)