Bröllop på Kreta

Bröllop på Kreta
Önskar ni att allt är bokat och klart när ni väl anländer till Kreta för er vigsel har ni hittat rätt!

tisdag 10 juni 2008

Grekland - Sverige

Så har fotbolls EM 2008 kört igång. Vi har många minnen från sommaren 2004 då Grekland vann "hela skiten". Vi minns väl alla hur sommaren -94 i Sverige var då vi "grävde guld i USA". Hysteri, öl, fest, glädje och blågult ÖVERALLT!!!
Jag var i Sverige på semester när Grekland slog Frankrike i kvarten och min man G ringer och vrålar "JAG STICKER TILL PORTUGAL PÅ TORSDAG!!!!".
Och visst åkte han. Man satte in direktflyg från Chania flygplats till Portugal. En dagsutflykt för 700 euro bara för att se semin mellan Grekland och Tjeckien. Värt varenda cent eftersom dom till och med vinner och hela landet är upp och ner. ALLA pratar fotboll, det är flaggor hängandes överallt, alla vill resa och se finalen men det finns inte flyg nog.
Min man kommer tillbaka efter matchen och är hes och kan knappt prata. Som resesällskap hade han med sin sin svåger som aldrig varit utomlands. Det är många roliga minnen från denna sommaren och detta EM.
Så nu till sommaren 2008 EM. Grekerna kan ju inte vinna 2 år i rad så det känns faktiskt som om det är Sveriges tur nu, haha!!
Ikväll 21,45 sitter vi framför TV och det bästa för husfriden vore om det blev oavgjort fast det är också rätt trist.

HEJA SVERIGE!!!!

Inga kommentarer: