Bröllop på Kreta

Bröllop på Kreta
Önskar ni att allt är bokat och klart när ni väl anländer till Kreta för er vigsel har ni hittat rätt!

onsdag 7 maj 2008

JUMBO - billigt och bra ställe


I Chryssi Akti ligger JUMBO. Det är en stoooor affär med leksak, kläder, vagnar, nappar, våtservetter, badkläder, strandsaker, med mera med mera. Där finns också saker till hemmet, pussel, dataspel och massa annat. Ett riktigt trevligt ställe. Och det bästa är att det är BILLIGT!!!!
Tro inte att Chania är en billig stad för det är det inte. Inte några Kappahl, Lindex och H&M priser här inte.
Tuffa barnkläder till vår son köper jag inne i stan på ZARA som finns vid taxitorget. Men alla dom där "springa hemma" kläderna köpte jag förra året på Jumbo. Vanliga simpla linnen 3 euro, short 4 euro och så vidare.
Förra sommaren gick inte vår son på dagis utan var hos sin farmor och farfar i byn och där lekte han med djuren, kröp i jorden, klättrade och många av kläderna har redan mött "döden". Men vad gör det när dom är från Jumbo och kostade nästan "gratis".
Vill med inlägget bara säga att det finns alltså billiga sommarkläder här ( enkla inte lika coola som H&M och gänget ) om ni skulle behöva köpa till barnen. Ni ser också på ena bilden strandleksaker. Ni behöver inte släpa med er. Här finns set för 3-5 euro med spade, vattenkana, hink och kratta. Bollar, badringar, strandväskor, badkläder, skor och parasoll, you name it.
Tog också en bild på vagnar. I Grekland kör dom flesta med paraplyvagnar. OM ni skulle behöva en vagn finns det billiga här. Jag köpte den blå ( längst bort på bilden ) när vi skulle resa till sverige. Hade den på flygplatserna i Europa, funkade kanon. Visst är dom lite dumma att köra snabbt med för hjulen kan vara dumma och snurra runt eller "sätta sig". Men huvudsaken var ju att vår son kunde sitta ner och slippa springa och han var helnöjd.
Vagnarna är på första våningen längst in i butiken. Denna blå kostar 19,99 euro. Sen finns det dom som har solskydd och bättre som kostar 49,90 euro.
Jumbo har en hemsida www.jumbo.gr och dom har öppet 09-21 måndag till fredag och lördag stänger dom 20. Söndag stängt.
Du kan betala med kort där.
Have fun!!!!
Inga kommentarer: